O nás

O nás

Jsme dynamická, odborně zdatná a inovativní společnost, která se vypracovala na předního hráče v oblasti průmyslové automatizace a robotizace. Máme za sebou mnoho úspěšných let plných náročných projektů a spokojených zákazníků.
 
Příběh Strunk Connect CZ s.r.o. začal s jasnou vizí: vybudovat společnost, která dokáže podpořit a pomůže dovést  naše zákazníky na přední místo v průmyslu 4.0. K tomu bylo třeba změnit pravidla hry a posunout hranice toho,  co je možné a tak jsme se pustili do vývoje a výroby unikátních automatizovaných řešení, která by odpověděla na konkrétní potřeby a výzvy našich zákazníků.
 
Ať už jste malá firma, která právě začíná, nebo globální korporace, která hledá dodavatele výrobní a testovací technologie, nebo optimalizaci a zlepšení výrobních procesů, vždy pro vás máme řešení na míru. 
Jsme tady pro ty, kteří si uvědomují, že automatizace a robotizace nejsou budoucností, ale současností úspěšného průmyslu. Pro ty, kteří chtějí zefektivnit své procesy, zvýšit výkonnost a kvalitu svých výrobků. 
 
Co nás dělá unikátními? Inovace, flexibilita a schopnost problémy řešit, ne popisovat jsou v našem DNA. 
Věříme, že každý náš zákazník je jedinečný, a proto mu nabízíme jedinečná řešení. Díky našim špičkovým odborníkům v oblasti vývoje, konstrukce a programování jsme schopni vždy najít nejefektivnější cestu k dosažení Vašich cílů. 
Našim skutečným tajemstvím je přístup k zákazníkům, každý projekt je pro nás jedinečný a snažíme se vždy najít řešení, které bude pro zákazníka to nejlepší a to především s ohledem na rychlý reakční čas.
 
Naše výrobky jsou výsledkem kombinace nejnovějších technologií a tradičních hodnot. Klademe důraz na kvalitu          a bezpečnost, proto jsou všechny naše stroje vyrobené a posuzované v souladu s požadavky EU norem a označené CE. 
Ovšem náš závazek nekončí u dodání stroje. Jsme s vámi od prvního kontaktu až po instalaci, odladění a uvedení stroje do provozu přímo u vás. Naším cílem je, abyste se cítili podporováni a měli absolutní důvěru v naše produkty a služby ať v záruční, tak i pozáruční lhůtě.
 
Strunk Connect CZ je společnost, která věří v lidský potenciál a technologický pokrok. Jsme přesvědčeni,   že jen tak můžeme pomáhat našim zákazníkům dosahovat jejich cílů a překonávat výzvy průmyslové automatizace. Vyberte si nás a staňte se součástí naší cesty k efektivnější, inovativnější a bezpečnější budoucnosti.

Vítejte u Strunk Connect CZ s.r.o.
Vašeho partnera pro průmyslovou automatizaci a robotizaci